Årets julegave 2017

Årets julegave 2017

Årets julegave 2017

Hvis du er på udkig efter julegaveideer eller den perfekte julegave så har TechMe et par rigtige gode bud på hvad der bliver årets julegave 2017. Hos os finder du sjove og anderledes julegaver men også de helt traditionelle forbrugsgoder som powerbanks, høretelefoner og højttalere. Her er vores bud på hvad der bliver årets julegave i 2017.

Makeblock Robot

Er du som forældre også bange for at dit barns hjernekapacitet langsomt overfyldes med ligegyldig data om Youtuberes morgenrutiner, Minecraft, CS-GO, LOL & Roblox? Så er du ikke den eneste. Men der er heldigvis også håb at sporer. Hos TechMe oplever vi en stigende efterspørgsel på programmerbare robotter. Derfor ligger Makeblock også øverst på vores liste som årets julgave hit 2017 blandt børn og unge.
Med en programmerbar robot fra Makeblock kan barnets/den unges leg og online tid pludselig blive til en lærerig og sjov aktivitet. Mulighederne med Makeblock er uendelige.  Basseret på STEM* undervisningens principper, lærer man – gennem leg og forsøg – helt basal programmerings forståelse, om hvordan programmer er opbygget og hvordan de afvikles.
Undervisning med robotter har taget fart det sidste år. På flere og flere af landets skoler er man begyndt at tage Scratch programmering med på skoleskemaet. Scratch  er et farverigt træk-slip blok-kodning-system, hvor de unge kan opbygge programmer og sekvenser helt simpelt. Makeblocks kodesystem minder utroligt meget om Scrath hvorfor Makeblock også er blevet en af de foretrukne mærker, der bruges i undervisningen med robotter.
Du finder vores store udvalg af Makeblock robotter og tilbehør her.

*STEM er ideen om at uddanne unge i fire specifikke discipliner – videnskab, teknologi, teknik og matematik – i en “hands-on” tilgang. I stedet for at undervise i de fire discipliner som separate emner integrerer STEM dem i en sammenhængende logisk sammensætning som giver mening og som er sjovt at arbejde med.

DJI Osmo – håndholdt stabiliseret videooptagelse i 4K

Som julegave ønske nummer 2 kommer DJI Osmo ind.  Hvis du som os også er træt af rystede amatør optagelser, der er “dogme skudt” med et håndholdt GoPro kamera eller en flakkende mobil telefon, så er Osmo løsningen. Det 3 akset stabiligseringssystem sikrer, at du én gang for alle, er fri for rystede optagelser selv når du løber, cykler eller går i ujævnt terræn. Dine optagelser bliver helt filmiske. Og hvis du skal have syn for sagen, så se bare vores video, som TechMe selv har optaget her.
DJI Osmo vinder klart på både kvalitet og design. Byggekvaliteten er helt i top og det giver en super lækker fornemmelse når man tager håndtaget i brug. Kombinationen af et formstøbt gummigreb, metal og hårdt plast er virkelig lækker. Knapperne sidder præcis hvor de skal for hurtig og behændig styrring.  Til alle DJI’s Osmo modeller følger der et væld af muligheder for ekstra udstyr. Du har hermed rig mulighed for at udbygge din Osmo gimbal til den funktionalitet du har brug for. Se hele vores sortiment af Osmo og Osmo tilbehør her.

360° Kamera

Vi bliver lidt i kamera verden, for ind på en 3. plads over julegaver 2017 kommer Insta360 kameraet. Den virtuelle verden presser sig på, og den måde vi kommunikere og deler vores oplevelser rykker sig for hver dag. Med et 360° kamera åbner der sig en helt ny verden, for hvordan man kan dele video, billeder og live optagelser. Lav din egen Virtuel Reality film og lad dine venner og bekendte få en 360° oplevelse fra din seneste ferie eller koncertoplevelse. Tag VR Brillerne på og kom med på en tur i basaren i Cairo, eller en tur ned af The Strip i Las Vegas. Kameraet er super nemt at betjene. Klik det på og åben din app og så er du igang.  Insta360 understøtter understøtter også Facebook Live 360. Facebook Live 360 er en sindsyg fed måde, at dele sine oplevelser mens de sker. Klik kameraet på din telefon og gå live. Dine venner kan nu følge med i, hvad du ser og oplever med en 360° synsvinkel. Hos TechMe ser vi en stigende interesse for 360° kamera, og Inst360 ligger i absolut topklassen. Så ind under juletræet og forevig din familiehygger med en VR julefilm. Du kan læse mere om Insta360 her.

Den bedste powerbank

Det behøver jo ikke være dyrt for at være godt. På en sikker 4. plads kommer Deltaco’s og Streetz prisvindende powerbanks som årets julegave 2017. Selv om en powerbank kan lyde kedeligt, så er det noget vi alle på et eller andet tidspunkt vil få brug for/ønske vi ejede. Tænk bare på alle festivallerne, den lange bilferie med kun ét 12v stik, kanoturer, campingturer, vandrer – og flyveturer eller når du bare har glemt at oplade din mobil. Deltaco’s og Streetz’s powerbanks er testet, og har vundet prisen som Test Vinder og Godt Køb i Alt om Data 2017. Så vil du give din nærmeste en julegave, der bliver ved med at gi (strøm ☺), så er en af de prisvindende powerbanks (med op til 8 opladninger af en mobil før den skal genoplades), en julegave der giver glæde også lang tid efter træet er slukket.

Gaming Stol

De sidder der jo alligevel. Time efter time. Så istedet for at få ødelagt ryggen og få en livslang dårlig holdning, så må der noget “damage control” til. På en flot 5. plads, som årets julegave 2017, kommer enhver indretningsarkitekts værste mareridt – Gamer Stolen. Der findes næppe en Gamer, der efter 24 timers nonstop CS-GO ikke vil opleve en smule ømhed i lænd og nakke. En gamerstol er formstøbt til kroppen, og den sikrer en optimal støtte af lænd, ryg og nakke. Du kan stort set justerer alt på en gamer stol, hvilket i sidste ende gør, at man bare kommer til at sidde sk#!¤ godt i en gamerstol. Trætheden og ømheden er væk selv efter mange timers stillesidende arbejde / gaming.  Vil du gøre din nærmeste Gamer glad, og samtidig hjælpe dårlig sidde holdning, så er en ergonomisk gaming stol et rigtigt godt valg.