Alt engangsservice du behøver til at holde fest

I mange år har engangsservice været meget populært til sommerfester, julefrokoster og andre lejligheder. Engangsservice er billige engangsalternativer til dagligdags service, som kan bruges én gang, inden det smides væk eller genbruges. Det engangsservice du finder hos Grafical.dk består af forskellige materialer som biologisk nedbrydeligt pap, plastik, papir og træ – alt sammen med det formål at skabe kundevenlige engangsprodukter, der ikke er skadelige for natur og sundhed. Vi har palmeblade engangsservice udover engangsfødselsdagstallerkener lavet af bambus Pappelina svensk raffia – en helt naturlig fornybar ressource. Vi tilbyder naturligvis også engangsservice af almindeligt plastik, bæredygtigt træ og giftfrit papir engangsartikler. Hvilket engangsservice du skal købe, afhænger i virkeligheden af lejligheden.

 

Engangsservice til alle festlige sammenhæng

Bordservice engangs træ er fremstillet af miljøvenligt engangspap, der består af 100 % genbrugspapirfibre . Denne type engangsservice bruges ofte til babyshower, bryllupsreceptioner og andre fester, hvor der er brug for engangsbordservice i større mængder. Engangstallerknerne kan også sættes i mikrobølgeovn, så du nemt kan opvarme din mad uden at skabe unødvendigt affald af papir eller pap.

Engangsbordservice engangs papir tallerken, kop og gaffel hører til de mest miljøvenlige engangsalternativer, der findes i dag – og derfor er de særligt velegnede til børnefødselsdage. Hvis du gerne vil holde en økologisk ansvarlig fest uden at gå på kompromis med bekvemmeligheden, så er disse typer af engangsartikler er det bedste engangsservice til dig.

 

En masse forskellige engangsservice

Sprout engangsbestik af træ er letvægts engangsbestik til udendørs fester, picnics eller familiesammenkomster. Sprouting engangsbestik kan også bruges som engangsbestik i madkasser og på camping- og vandreture, hvor almindeligt engangsbestik af plastik ville skabe unødvendigt affald. Engangsbestikket består af 100 % økologiske bambusfibre og er fri for skadelige stoffer. Derfor er det et populært grønt alternativ til almindelige engangsplastikgafler, -knive og -skeer. Engangspapirtallerkener er ideelt engangsservice, hvis du ønsker et miljøvenligt alternativ til almindeligt service – ikke mindst under en fest med børn, der let kan ødelægge almindelige glas- eller keramikfade. Engangstallerkener, engangspapir og engangsartikler er billige engangsprodukter, der består af 100 % genbrugspapir. Engangstallerknerne kan bruges én gang, hvorefter de blot kan smides ud eller genbruges sammen med almindeligt husholdningsaffald. Så du kan aldrig gå galt i byen ved køb af engangsservice hos Grafical, hvor du kan finde alle former for engangsservice.