Bliv uddannet til job i marketing

Kunne du godt tænke dig at dygtiggøre dig indenfor marketing? Som relativt nyuddannet er det ikke sikkert, du helt føler, du har fundet den rette hylde endnu. Marketing er et bredt begreb, og du har brug for at specialisere dig og komme til at arbejde med lige netop de opgaver, du finder særligt interessante. Ved at gennemføre et trainee forløb hos WeMarket vil du forhåbentlig få en oplevelse af at blive klogere på, hvad du gerne vil.

Som trainee får du først og fremmest en række værktøjer. Du har gennem uddannelse formentlig allerede modtaget undervisning og måske endda haft praktikforløb, hvor du har været ude at opleve virksomhederne indefra, men der er stadig meget at lære – digital marketing indeholder så mange forskellige komponenter, at det vil tage lang tid at få opbygget erfaring. Derfor er det også vigtigt at starte et sted, hvor du bliver ført godt ind i branchen.

Bliv uddannet direkte

Er du tiltalt af idéen om at kunne uddanne dig mens du arbejder? For nogle er den øjeblikkelige respons og feedback, man får gennem en elevplads noget af det, der trækker, ligesom den praktiske erfaring for mange er vigtigere end det, man kan lære på en skoleplads. En elevplads har mange fordele, og du vil forhåbentlig komme ud af det med bevis på, at du er klar på fastansættelse i marketingbranchen.

Ved at arbejde med marketing fra dag et bliver du også meget bedre klædt på til at vide, hvad der interesserer dig mest. Det er umuligt at finde ud af ved udelukkende at læse om de forskellige porteføljer, så ved at få prøvet de forskellige fagområder af, har du et bedre udgangspunkt for at vælge noget, du bliver glad for. Det kan gælde alt fra digital annoncering til SEO eller de mange andre områder, der findes i faget.