Brug for en printer i firmæt?

Uanset hvor meget digitaliseres, så vil der altid være behov for printere i mange virksomheder. Her tænkes der ikke blot på grafiske virksomheder, der selvfølgelig skal have printere til at kunne levere plakater, postkost og magasiner til kunderne. Også almindelige kontormiljøer har brug for printere til at udskrive vigtige dokumenter til arkivering, så tab af cloudbaseret lagring ikke bliver katastrofalt.

Skaf en ny (eller brugt) kopimaskine til kontoret

De fleste større kontormiljøer burde nok erhverve sig en driftssikker multifunktionsprinter, der kan printe med høj hastighed og har en høj grad af sikkerhed, så prints ikke havner i de forkerte hænder. Har du ikke det store budget til en ny printer til virksomheden, kan du faktisk alternativt finde brugte kopimaskiner og multifunktionsprintere online. Og nogle steder kan du også lease kopimaskiner mv.

Hvem går du til for service og support?

Nu er det ikke altid, softwaren makker ret. Hvad gør du, hvis der opstår problemer med printere mv. i dit firma? Svaret er, at du finder et sted, du kan få support og service ved problemer med at bruge printere og kopimaskiner. Nogle har softwareservice, hvor de logger på kunders maskiners og uden at komme ud til jer fysisk måske kan opdage, hvor problemet er. Selvfølgelig kan de også rykke ud.

Nogle gange vil der være behov for en tekniker på matriklen

For nogle gange kan der reelt være behov for, at en tekniker kommer ud til firmaet og ser på, om maskinerne nu er korrekt installerede, eller om problemet ligger i maskinens hardware. Få service og support leveret af et firma, der kan træde til med kort varsel enten over nettet eller ude på jeres matrikel, hvis en printer er i udu. Mange arbejdsgange på kontoret forudsætter adgang til en printer.

Nogle virksomheder kan faktisk gå helt i stå, når de ikke kan printe – er din én af dem?