Camp med programmering for børn – Hvad er det?

Camp med programmering for børn er en camp, hvor børn lærer at kode og være med til at skabe fremtiden. Campen lærer børnene at programmere seje computerspil og uovervindelige robotter. Campen har også fokus på at designe fede 3D-prints. Alt dette vil give dit barn et stort teknologisk overskud, som kan komme dem til gavn i deres fremtid! Campen afprøver også det nyeste tech, så dit barn kan være sikker på at have styr på alt det nyeste inden for teknologi. Campen er derfor perfekt for børn, der drømmer om en fremtid inden for teknologi! Campen er åben for børn i alle aldre, så alle kan være med til at lære og udvikle sig. Campen afholdes flere gange om året, så mange børn kan få glæde af denne unikke camp! Hvis det derfor lyder som noget for dit barn, så skynd dig ind på siden lige nu og book en plads på Camp med programmering for børn. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Camp med programmering for børn – Spændende eksperimenter

Camp med programmering for børn er en unik mulighed for at dykke ned i verden af kodning, 3D-printing, bygning af robotter og design af computerspil. Campen giver deltagerne mulighed for at eksperimentere og udvikle deres idéer under vejledning fra dygtige instruktører. Når camperne ikke lige er i fuld gang med at programmere, 3D-printe, bygge robotter eller designe computerspil, står den på udendørsaktiviteter, hygge, sjov og ballade. MakerCamp er kodning for børn og unge i trygge omgivelser og med fællesskabet i fokus.

Camp med programmering for børn – Bliv bedre til at kode

Campen giver børnene mulighed for at komme tættere på og forstå, hvordan programmering kan anvendes i virkeligheden. De får lov til at prøve kræfter med forskellige former for kodning og lærer, hvordan alle skolens fag kan kombineres på en sjov og lærerig måde. På campen vil børnene have mulighed for at: Lære mere om kodning og dens mange anvendelsesmuligheder, Opdage hvordan alle skolens fag kan kombineres på en sjov og lærerig måde, Forbedre deres kodningsevner gennem praktiske øvelser, Møde ligesindede børn og have det sjovt sammen!