Det behøver ikke være dig, der får netværket op at køre

Mange nystartede virksomheder får en mere eller mindre kompleks it-infrastruktur samlet snarere af nødvendighed end af lyst. Har du fx en lille produktionsvirksomhed kørende, hvor du og en lille håndfuld ansatte allerhelst bare ville kunne lægge alle kræfterne i håndværket, er det møjsommeligt at skulle sætte en server og netværksløsning op, der så skal opdateres i tide og utide og supporteres.

Få skræddersyede it-løsninger til dit firma

Men bare fordi du givetvis har brug for en kompleks it-infrastruktur for at kunne lette arbejdsgange, hvad bl.a. dataudveksling angår, behøver det ikke være dig eller dine ansatte, der skal sætte den op eller træde til ved systemnedbrud. Support af it løsninger kan du bl.a. finde hos CBC – Din Lokale IT-Partner. Vi skræddersyer it løsninger til firmaer, hvor vi tager hensyn til de konkrete behov, du har.

Få et hurtigt og stabilt netværk – og hurtig hjælp ved nedbrud

Vi kan hjælpe med din netværksopsætning, så du får et såvel hurtigt som stabilt netværk. Og efter opsætning kan vi levere mangefacetteret support af dit firmanetværk, hvor vi bl.a. holder et vågent øje med din servers performance og kan træde til med kort varsel ved systemnedbrud, så du får så lang oppetid som muligt. Selvfølgelig sørger vi også for jævnlige opdateringer af netværk og servere.

Vær beskyttet mod cyberangreb – lad CBC hjælpe dig

Hvor systemnedbrud kan være alvorlige, da visse af virksomhedens aktiviteter essentielt bliver sat i bero, mens systemet er nede, så kan cyberangreb være katastrofale. De kan nemlig ikke blot føre til tab af data, men ligefrem føre til at data havner i nogle forkerte hænder. Holder du din firewall og antivirus opdateret, så reduceres faren for succesfulde cyberangreb – dette kan vi også hjælpe med.

Har du brug for at få en it-infrastruktur op at køre i firmaet? Kontakt CBC – vi kan hjælpe dig.