Dit næste stykke værktøj

Går du med en tømrer i maven? Måske du endda er udlært, og nyder at fifle med dine egne projekter derhjemme? Der er flere gode grunde til at unde sig selv nye værktøjer. De pynter ikke kun på værkstedet, men også på det, du fremstiller med dem. Læs mere nedenfor.

Sådan høvler du uden at høvle hænderne af

Der findes mange typer træværktøj, som går langt tilbage i tiden. Nu til dags findes de fleste typer håndværksværktøjer i en elektrisk model, som skåner kroppen for det ret slidsomme arbejde. For eksempel kan man få en Tykkelseshøvl fra LindLarsen, som klarer det hårde høvle- og afretterarbejdet. En tykkelseshøvl er et multifunktionelt værktøj, der først og fremmer gør dit træarbejde perfekt ved for eksempel at høvle det øverste af brædderne af, så de er præcis samme tykkelse, hvilket letter det senere arbejde en del. Det er et genialt værktøj til hjemmeprojekter som at bygge en terrasse eller et legehus. Lige så meget som man elsker finish, når man skal levere varen på sit arbejde, lige så meget elsker man den finish, man selv arbejde for, i sit private hjem.

Den perfekte gave til værkstedet

Selvom man ville ønske, at man kunne udføre håndværk, som de gjorde i gamle dage, er der gode grunde til at skåne sin krop. Elektriske redskaber er hurtigere og lettere til at udføre arbejdet, og du behøver ikke stoppe med at bevæge dig som 50-årig. Det er også sjovt at få lov til at lege lidt igen, og på denne måde, er en tykkelseshøvl også den oplagte gave til familiens handy-hænder. Der findes mange forskellige modeller, hvoraf de fleste har mange funktioner. Men sørg for at læse op på hver enkelt maskines funktioner, før du køber en i blinde, som du enten betaler for meget eller for lidt for.