Effektlageret forhandler Shimano fiskegrej

Effektlageret har handlet fiskegrej og udstyr til friluftsliv i mere end 45 år. Den populære butik og webshop hører til i Horsens, hvorfra de mange lækre produkter forhandles til friluftsnørder landet over. Læs mere om udvalget af fiskegrej herunder, eller find det hele på www.effektlageret.dk.

Få det sublime Shimano fiskegrej hos Effektlageret

Shimano fiskegrej er for eksempel et godt sted at starte, hvis du elsker at fiske og mangler nyt udstyr af enhver art. Enhver dansk lystfisker bør nemlig kende til Shimano fiskegrej! Shimano fiskegrej er velkendt for deres fiskehjul, der altid kører rundt så let som en leg, og deres fiskestænger, der altid flyver flot igennem luften. Kvaliteten af Shimano fiskegrej er altså ikke til at tage fejl af, og Effektlageret ligger derfor altid inde med et stort udvalg. Udvalget af Shimano fiskegrej omfatter for eksempel en Shimano Ultegra FC. Dette fiskehjul egner sig til både kyst- og å-fiskeren, da det yder fantastiske fiske-oplevelser og problemløs indspinning hver gang. Kombiner dette med en Shimano Speedmaster DX fiskestang, der også er at finde i det store udvalg af Shimano fiskegrej. En fiskestang som denne er en af de mest brugte stænger på markedet, hvilket blandt andet skyldes de stærke Nano kulfiber og biofibre, der gør stangen ekstra stærk.

Brug en Garmin fishfinder, når du skal fiske

Kombiner også gerne dit nye fiskeudstyr med en Garmin fishfinder! En Garmin fishfinder giver dig mulighed for at kunne fiske med en større succesrate på søer eller til havs. En fishfinder som en Garmin fishfinder er derfor ganske enkelt et uundværligt stykke udstyr — uanset hvilken type fisker du er! Tag for eksempel en Garmin fishfinder i modellen Striker. En Garmin fishfinder som denne er et søkort, der giver dig uovertruffen dækning og krystalklare billeder ved hjælp af et CHIRP ekkolod. Det smarte korttegningssoftware gør det muligt for dig at kunne gemme op til 800.000 hektarer indhold med 1-fods konturer. Du kan ligeledes altid aflæse bådens fart samt markere og navigere mod waypoints ved hjælp af den indbyggede GPS. Hos Effektlageret kan du vælge imellem en lang række forskellige Garmin fishfinders, der alle kommer med forskellige egenskaber og teknologier. En Garmin Echomap kan for eksempel ofte parres med et ekkolod, eller oprette forbindelse til autopiloter, digital switching, vejr- eller lyssystemer, VHF, AIS og meget mere. Med bare én skærm, kan du altså blive fuldkommen forbundet på vandet!

Find det store udvalg af fiskegrej og tilbehør til din fisketur, når du klikker dig ind på www.effektlageret.dk.