Popsockets_illuminati-5

En PopSocket kom til byen

TechMe har fået PopSockets !

Og hvis du ikke ved hvad en PopSocket er, så er det ikke dig der er noget galt med. Men spørger du den 8-14 årige, så kan han eller hun helt sikkert fortælle dig, at en PopSocket er sidste nye trend indenfor mobil tilbehør og gadgets.

Det er i bund og grund en telefon holder som du monterer bag på telefonen med dobbelt klæbende 3M tape. Tapen efterlader ikke mærker eller klisterrester på din telefon, og en PopSocket kan sagtens tages af og genmonteres på en anden enhed. Som navnet antyder, så kan den poppe ind og ud. Og det er her, at det geniale kommer ind i billedet. For der er faktisk ret mange anvendelses muligheder med sådan en lille fætter.

Hvordan bruges en PopSocket?

Sammenklappet fylder den stort set ingenting.  Men udtrukket gør den en-hånds betjening af telefonen meget lettere. Din tommeltot kan bevæge sig uhindret rundt på skærmen uden at skulle støtte telefonen. Telefonen er låst i et fast greb mellem 2 fingre på bagsiden.

En anden anvendelses mulighed er at benytte PopSocket som bord stander. En PopSocket kan nemlig også vrides og indstilles, så du får en optimal betragtnings vinkel når mobilen er placeret på bordet. Perfekt til hvis du har din mobil stående ved siden af din arbejdsstation. I stedet for at ligge telefonen fladt på bordet, stiller du den op så skærmen peger direkte mod dig. Alle beskeder og indgående opkald kan nu aflæses med et øjekast, uden at du skal gribe ud efter telefonen.

Næste feature i rækken er hvordan du får handsfree og super fed GPS funktion til bilen. Med en PopClip kan du let og hurtigt klikke din telefon på plads i bilen (eller spejlet, skabet, væggen etc.). Du har nu en fastmonteret mobil der sidder sikkeret og som kan betjenes fuldstændig handsfree. Bruger du din mobil som GPS er dette den ultimative telefon holder. Diskret og let at anvende.

Det sidste vi lige vil nævne er hvordan du kan bruge din PopSocket som lednings holder. Er du træt af et ladekabel eller høretelefon kabel der altid bliver filtret ind? Med en PopSocket surre du kablet på plads bag på din telefon.

Hvor kan jeg købe en PopSocket?

PopSockets har ramt markedet med et stort “ahá”. The Wall Street Journal skrev”Best compact phone stand”. USA Today skrev “Coolest Tech”. Hos TechMe har vi et bredt sortiment af super seje og sjove PopSockets til  billige priser. Har du spørgsmål, så skal du også være velkommen til at ringe til os.