Få et spejl med lys fra Spejlfabrikken

På www.spejlfabrikken.dk finder du det skønneste udvalg af moderne og funktionelle spejle til dit badeværelse. Design selv, eller vælg et spejl fra webshoppen. Vælg et spejl med lys med forskellige smarte funktioner eller et elegant ovalt spejl, som skaber en hyggelig stemning på dit badeværelse.

Find et moderne spejl med lys hos Spejlfabrikken

Spejlfabrikken har siden 2017 forkælet danske kunder med spejle med lys i høj kvalitet. Et spejl med lys er praktisk såvel som dekorativt. Belysningen er vigtig i et rum som badeværelset, hvor man skal stå og gøre sig klar om morgenen. Spejlfabrikken tilbyder spejl med lys, som kan indstilles via den indbyggede touch funktion, så lysintensiteten kan justeres, alt efter hvad man laver – få et skarpt lys, der afslører alle detaljer, når du lægger makeup, barberer dig eller sætter hår. Dæmp lyset til en hyggelig aften i badekarret, eller når du står op for at komme på toilettet om natten og ikke vil vænne øjnene til et for kraftigt lys. Mange spejle med lys har også indbygget spejlopvarmning, som sikrer, at dit spejl med lys ikke dugger til, når du tager brusebad. Belysning og varme styres med berøringssensor, så du undgår dug på spejlet og kan justere lysintensiteten efter behov for at skabe den optimale atmosfære på badeværelset. Ønsker du et unikt spejl med lys, kan du bruge funktionen ’design dit eget spejl’, hvor du helt selv bestemmer form, størrelse og placering af lys. Dermed bliver dit nye spejl med lys en velintegreret del af dit badeværelse, som komplimenterer resten af din indretning.

Er du til elegant indretning? Vælg et ovalt spejl

På www.spejlfabrikken.dk finder du rektangulære, runde og ovale spejle. Et ovalt spejl kan give dit badeværelse et strejf af elegance. Hos Spejlfabrikken formår de at kombinere det elegante look med gode funktioner, som gør din hverdag nemmere. Få et ovalt spejl med anti-dug i form af spejlvarme eller Bluetooth musik system, så du kan starte dagen til lyden af din yndlingsmusik, imens du tager et bad. De flotte ovale spejle kan også bruges i andre rum, eksempelvis entreen, hvor man ofte stopper op og sætter håret eller retter makeuppen til på vej ud ad døren. Her er et ovalt spejl med LED belysning optimalt, så du kan se de små detaljer.

Når du bestiller et ovalt spejl hos Spejlfabrikken, får du hurtig levering inden for 2-6 hverdage for normale bestillinger fra webshoppen og inden for 4-5 uger for specialfremstillede varer.