Find dit Plantronics headset hos Headset

Hos virksomheden Headset er man specialister i kontormiljøer. Find derfor alle former for headset og andet udstyr, der fremmer en både mere effektiv og mere komfortabel arbejdsdag. Læs videre her, hvis du vil høre mere om de mange muligheder indenfor både wireless headset, Plantronics headset eller headset til sportsudøvere.

Prøv et Plantronics headset fra specialisterne Headset

Brandet Poly laver Plantronics headset, der er nogle af markedets bedste og derfor forhandles i stor stil på www.headset.dk. Plantronics headset er blandt andet kendte for deres teknologiske bevidsthed og innovative design, der er en effektiv og stabil løsning for de fleste brugere. Netop denne type headset er nemlig sammensat af markedets førende teknologi, der opdateres løbende, hvilket vil sige, at du altid får en tidssvarende kommunikationsløsning baseret på innovativ teknologi.  Plantronics headset formår således også altid at sørge for klar kommunikation, blandt andet ved at lukke blæst, tastaturstøj og andre støjende elementer ude. Det store udvalg af Plantronics headset er dog ikke bare teknologisk overlegne, men også optimale i forhold til både stil og komfort. Vælg for eksempel modellen Savi 8220 UB DECT Duo, der er et trådløst headset med stander, som sikrer den højest mulige lydkvalitet, uanset om det bruges til musik eller samtaler.

Slip for rod med ledninger med et wireless headset

Wireless headset har vundet popularitet gennem de senere år, da de gør det muligt at bevæge sig frit uden at være bundet til et bestemt skrivebord eller en bestemt kontorplads hele dagen lang. Et wireless headset øger således brugernes bevægelighed, fleksibilitet og i sidste ende komfort. Plantronics er producent af flere wireless headset, der alle baserer sig på bluetooth og således fungerer helt uden ledninger. En fordel ved wireless headset er, at de helt automatisk skifter mellem enheder alt efter, hvor opkaldene kommer fra. Dette intelligente kommunikationssystem er derfor skræddersyet til moderne kontorer, der håndterer mange opkald ad gangen mellem flere forskellige medarbejdere. Vælger du for eksempel modellen Plantronics voyager legend kan du vide dig sikker på et wireless headset, der både sikrer lang rækkevidde og lang levetid — for ikke at nævne flot design. Disse er ligeledes udviklet med målet om at kunne reducere baggrundsstøj, sådan at du kan udføre dit arbejde hvor som helst, uden at skulle forholde dig til hverken støj eller ledninger, der kommer i vejen.

Læs mere om Plantronics headset og deres udvalg af wireless headset på www.headset.dk. Her finder du ligeledes kontaktinformationer på et kundeserviceteam, der altid sidder klar til at hjælpe dig med opklarende spørgsmål.