Find magnetiske genstande med en magnetsøger

Elsker du naturen og finde små skatte? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med en metalsøger kan du finde skjulte nedgravede genstande som f.eks. ventilhuse og mandehuller. Det som er godt ved en søger til metal er at den ikke markere genstande, der ikke har magnetiske genstande. Når man finder et stykke metal giver søgeren et signal, som oftest er ved en stigende lydfrekvens jo tættere den kommer på objektet. Man siger at søgeren er ferromagnetisk, hvilket betyder at den bliver magnetiseret i et magnetfelt. Der findes forskellige former for søgere alt efter, hvad dit behov er. Hvilken en du vælger afhænger meget af dit ambitionsniveau med den, hvor du søger henne og selvfølgelig også, hvor meget du er villig til at give. Ønsker du derfor at gå på jagt efter magnetiske genstande, så skal du uden tvivl have fat i en metalsøger.

Metalsøger – Hvordan bruger man den?

Når du skal til at bruge din metalsøger er det vigtigt at du tager alle dine ure, ringe og andre metalgenstande som du kunne have på af. Så er det også vigtigt at du sætter alle dine elektroniske genstande til siden, som f.eks. din mobiltelefon, da alle disse genstande kan være med til at forstyrre søgeren. Når ud så har tændt for søgeren skal du sørge for at holde den i en 45 graders vinkel fra jorden, og så skal du bevæge dig langsomt over det område, der skal søges. Så er det også vigtigt at du husker at markere alle de steder, hvor signalet er højest så du husker dem. Har du derfor en metalsøger, men har været lidt i tvivl om, hvordan man brugte den, så ved du det nu.

Hvad er godt ved en metalsøger?

Der er mange forskellige gode funktioner ved en metalsøger. F.eks. en C. scope M-scan magnetsøger har både en øvre og nedre sensor, samtidig med at den har et display med tastatur og højtaler. Med sådan et display har du mulighed for at få en grafisk visning af magnetisk feltstyrke og ved hjælp af tastaturet kan du justere lyden og sensivitiets niveau. Der er derfor mange gode ting ved en metalsøger og det vil derfor være dumt ikke at gå ind og købe en allerede i dag.