Gem dit fjernsyn, når du ikke bruger det: Prøv en TV lift

Hvis du godt kan lide at se fjernsyn, men ikke synes, at TV’et passer særlig godt ind i resten af indretningen i dit hjem, så har du nu mulighed for at gøre noget ved problemet. Med en TV lift fra tvophaeng.dk, kan du sørge for, at fjernsynet bliver hævet og sænket elektronisk. Dette gør det muligt for dig at gemme dit fjernsyn bagved et møbel, når du ikke anvender det. Lyder produktet interessant? Så har du mulighed for at læse mere om det i denne artikel.

En dansker ser i gennemsnit cirka 103 minutters TV om dagen. De holder sig nemlig opdateret via nyhederne eller støder på den gode historiefortælling i enten film eller serier på flow-TV. Selvom de fleste mennesker ser meget fjernsyn i løbet af ugen, så er det ikke alle, der mener, at deres TV er særlig pænt. Hvis du er en af disse typer, er det nu muligt for dig at skjule dit fjernsyn, så det ikke påvirker stilen i rummet. Dette kan du nemlig gøre med en elektrisk TV lift.

Find den TV lift, der fungerer i dit hjem

Køb TV lift, hvis du gerne vil have en nem måde at skjule dit fjernsyn på. På tvophaeng.dk kan du se de to versioner af produktet, som er muligt at vælge mellem. Deres DQ TV lift Ares 1000 L kan anvendes til fjernsyn i alle størrelser. Den styres med en fjernbetjening, som naturligvis er med i pakken, og har en god motor til at hæve og sænke TV’et med. Samtidig er der 2 års garanti på TV liften. Deres DQ lift Ares 660 S er lavet til at blive monteret bag skænke eller skabe, og ligesom med DQ TV lift Ares 1000 L skal man bruge en fjernbetjening til at styre TV liften. For begge produkter er det muligt at downloade en manual, så du nemt kan se, hvordan de skal installeres. Når du køber produkterne på tvophaeng.dk, er fragten på 59 kroner, og du har mulighed for at returnere dine varer i op til 30 hverdage.