Gør din borddækning unik med et stel

Har du en porcelænssamling? Eller måske også andre antikviteter, som dekoration på bordet – eller i hjemmet? Så er der ingen tvivl om, at det giver et væld af muligheder for personligt særpræg. Stel udgør nemlig langt størstedelen af dine valgmuligheder indenfor form og farve. Noget klassisk og traditionelt kan fint kombineres med noget retningsskiftende og moderne, så du får et personligt og interessant mønster. Stellet er vigtigt at vælge med omhu, da det jo som oftest er det første indtryk, du efterlader hos dine gæster. Skynd dig derfor ind i udvalget og få fat på et Royal Copenhagen krus.

Udtryk din personlige stil med et stel

Uanset om du leder efter noget møbeldesign til køkkenet eller stuen , kan et porcelænsstel blive en perfekt måde for dig at udtrykke din helt egen stil i den rigtige setting. Der findes nemlig et hav af forskellige stel, og derfor har du mulighed for at finde noget, der falder lige i din smag. Stellet er nemlig en vigtig del af dig selv, da det i sidste ende er en måde at vise omverdenen, hvem du er . Du kan selvfølgelig også dykke ned i en bestemt stilart som for eksempel Retro Vintage Stilen eller Militar Stilen , så vil dit valg altid være personligt.

Skab et unikt design med det rette stel

Tænker du på at komme med et mere trendorienteret design, kan Stel udgøre en stor mulighed for dig. Stel kan nemlig tages på i mange forskellige designs også selv om du ikke er specielt vild med dit nuværende Stel . Stilarternes design er særligt populært og har det tilfælles at de giver et mere rustikt eller rå look. Det hele afhænger jo af hvilken Stil du føler bedst passer til din personlighed.

Kombiner flere forskellige typer stel

Eksempelvis kan Stel fra den engelske Stilart kombineres med Stel fra Stilarten Rustik Stilen, selv om det ikke umiddelbart synes at være muligt. Stilarterne er jo i princippet meget forskellige , og derfor er Stel en god ide at tage noget tiden til man sætter sig ind i dem. De fleste Stilarter har nemlig forskellige matchinge regler. Porcelænsholderen kan anbefales hvis du leder efter et Stel til den moderne bolig. Porcelænsholdere giver nemlig et rustikt Stilbillede som Stilarterne Militar Stilen og Vintage Stilen er kendetegnet ved. Stellet kan laves i mange forskellige materialer, blandt andet porcelæn eller metal.