Insta_Nano_Air

Insta360 er klar til Facebook Live

3..2..1..Facebook Live 360

Insta360 har netop oplyst at deres app nu understøtter Facebook Live 360. Dette åbner op for nogle helt nye muligheder med vores mobiltelefoner. Med et Insta360 kamera monteret til din telefon, får du nu mulighed for at dele dine medrivende 360 graders oplevelser i en direkte udsendelse med dine følgere. Insta360 har arbejdet tæt sammen med Facebook, for netop at sikre en problemfri, integreret brugeroplevelse. Med denne nye integration, er Insta360 kameraet anerkendt af Facebook som en måde at gøre live 360 let, sjovt og problemfrit.

Guide – Sådan kommer du igang med Facebook Live 360

Facebooks nye live 360 ​​funktion betyder, at du kan bringe dine venner og familie lige ind øjeblikket sammen med dig – overalt. Giv dine nærmeste et 360° kig ind i dit liv, som du lever det, med masser af muligheder for spontan interaktion. Vi har skrevet en kort guide til, hvordan du kommer i gang med dit Insta360 kamera og 360° live video på Facebook.

Trin 1: Vælg dit kamera.

Først skal du have et 360 graders kamera. Insta360 kameraer er en del af Facebooks live 360 Ready program. Det betyder, at Insta360 kameraer er godkendt af Facebook som en let og pålidelig måde at starte live streaming i 360 grader. Valgmulighederne er Insta360 Nano til iPhone eller Insta360 Air til Android.

Trin 2: Tilslut dit kamera.

Pop din Insta360 Air eller Nano i telefonens stik. Hvis du ikke allerede har installeret den tilhørende Insta360 app, bliver du bedt om at hente den, når du første gang tilslutter kameraet. Når kameraet er tilsluttet og app’ en installeret, kommer et grønt lys på kameraet, som betyder, at forbindelsen er oprettet. Du er nu klar til optagelse.

Trin 3: Vælg Kameratilstand og Live Streaming.

Find det gule kamera ikon nederst til højre på Insta360 app startskærmen eller album skærmen. Tryk på ikonet  for at springe til kamera tilstand. Tryk på live streaming lige over udløserknappen. Det er ikonet til højre, med et ”Play” ikon og tv-antenner.

Trin3a

Trin 4: Tryk på Facebook ikonet for at vælge din live streaming platform.

Efter du har trykket på Facebook ikonet, kan du vælge din foretrukne live streaming platform, herunder Facebook, YouTube, Periscope (som kan bruges til at live streame på Twitter). Til denne gennemgang vælger vi Facebook!

Trin4

Trin 5: Tilslut og godkend din Facebook konto.

Tryk ”Facebook account” i bunden af ​​skærmen. Du vil blive bedt om at give to tilladelser. Én til at skabe live events, og én til at læse levende kommentarer under live events. Giv disse to tilladelser.

Trin 6: Beslut hvem du vil dele din 360 live video med.

Find ”Share to” valgmuligheden i bunden af ​​skærmen. Her kan du tilpasse, hvem der skal se din Facebook Live Stream, og hvor du vil dele den. Insta360 kameraer kan gå live på personlige tidslinjer, Facebook sider for produkter og virksomheder, og på Facebook grupper. (Live streaming i grupper og sider skal indstilles af administratoren).

Trin 6

Hvis du har valgt at gå live på din tidslinje, kan du også beslutte, om du vil gøre din udsendelse offentlig, kun synlig for venner, kun synlig for dig (fantastisk til at lave en testkørsel), eller kun synlig for en af ​​dine vennelister.

Trin 7: Giv din live udsendelse en god beskrivelse.

Når du har godkendt din Facebook konto, er det tid til at give din video en overbevisende beskrivelse. Dine Facebook seere vil se dette, når de ser din live stream.

Trin 7

Trin 8: Indstil din bitrate.

Du er næsten klar til at gå live. Hvis du vil, kan du bruge et øjeblik til at justere din bitrate, hvilket vil påvirke kvaliteten af ​​din video. Tryk på tandhjuls ikonet  i nederste højre hjørne og tryk derefter på ”bps” ikonet. Standard bitraten, anbefalet af Facebook, er 4 Mbps. Men hvis dit netværk er særlig stærkt eller svagt, kan du justere det fra et minimum på 1 Mbps til et maksimum på 6 Mbps.

Trin a og b

Trin 9: Klar til optagelse!

Swipe skærmen for at få vist den fulde 360 graders scene, som du skal til at sende. Nu er det tid til at tjekke, om din belysning og dit hår er lige, som det skal være.
Tip: Sørg for, at du giver begge linser en god aftørring med en mikrofiber klud. En ren linse kan gøre en stor forskel på kvaliteten af ​​din udsendelse.

Trin 10: Gå Live!

Tryk på den røde knap! Et øjeblik efter er du live på Facebook. Se på kamera interfacet for at se, hvor mange seere du har, hvilke reaktioner din udsendelse giver, og hvor længe du har været live. Du kan også se og besvare kommentarer fra seere i realtid. Der er ingen grænser for hvad du kan dele på live 360 ​​- måske du lige vil sende en tilbagelænet hilsen fra ferien, eller måske du går live foran scenen til dit livs vildeste koncert? Kommentarer fra seerne vil vises i omvendt kronologisk rækkefølge, dvs. med de nyeste øverst.

Trin 11: Afslut din udsendelse og se din video statistik.

Tryk på udløserknappen en gang mere for at stoppe din live stream. Du kan nu gennemgå varigheden af ​​din udsendelse, din kommentar tæller, din seer tæller og et resumé af reaktionerne på din live-stream.

Trin 12: Det er alt der skal til med Insta360!

Flot arbejde, du er nu 360 Live streamer. Når du er færdig, vil videoen forblive på Facebook som en normal video for fremtidige genafspilninger. Som med andre indlæg kan du altid vende tilbage til din udsendelse, slette den eller redigere indstillinger og beskrivelse.

Du finder Insta360 Nano  til iPhone og Insta360 Air til Android i vores webshop til en rigtig billig pris. Er du i tvivl om noget, så kan du altid kontakte TechMe.

Facebooks ”Facebook Live 360 Getting Started Guide” kan du downloade her. Bemærk på side 3 at Insta360 er med på listen over anbefalede 360 kameraer.

Du kan finde mere information på Insta360 hjemmeside. Her er også Insta360’s egen instruktions video til Facebook Live 360: