Køb Kinetic Sand hos Legebyen.dk

Legebyen.dk har 25 års erfaring i branchen og derfor styr på legetøj! Forretningen er kendt for dens store udvalg af kvalitetslegetøj, der egner sig til både private og institutioner. Køb for eksempel specifikke brands som Spin Master, der er kendte for deres populære kinetiske sand.

Ægte legeglæde med Kinetic Sand – innovativt legetøj fra Spin Master

Køb kinetisk sand hos Legebyen.dk. Det sjove Kinetic Sand fra Spin Master har været et populært legetøj for børn i alle aldre siden 90’erne. Firmaets innovative legetøj har alt sammen stor underholdningsværdi, hvilket er præcis, hvad der har gjort dem til en så stor spiller på markedet i dag. På www.legebyen.dk finder du derfor Kinetic Sand som en del af sortimentet. Netop dette produkt gør det muligt for dig og dine børn at tage sandkassen med indenfor, uden at for meget sand kommer over det hele. Dette magiske sand tørrer nemlig ikke ud, men bevares ‘vådt’ og kan nemt bruges i årevis, da det består af 98% sand og 2% polymer. Denne kombination gør, at sandet får den sammen konsistens som almindeligt vådt sand. Den eneste forskel er bare, at det ikke tørrer ud. Det magiske sand føles derfor altid utroligt spændende og levende at have i hånden, og gør det muligt for både dig og dine børn at bygge sandslotte direkte i stuen.

Kinetic Sand udvikler dit barns sanser og motorik

I forhold til børnenes udvikling har Kinetic Sand også flere fordele. Det magiske sand stimulerer nemlig både børns følesans, finmotorik, fantasi og fordybelse. Deres kreative evner bliver også sat på prøve når de pludseligt står med en hel sandkasse foran sig, hvor mulighederne er uendelige. Der er derfor mange grunde til at dine børn bør lege med Kinetic Sand, men den vigtigste er nok, at det er utroligt sjovt. Det magiske sand kan nemlig klemmes, formes og modelleres præcis som man lyster, og er derfor en meget underholdende måde at undersøge og lære på. Hos Legebyen.dk forhandles derfor et stort udvalg af Kinetic Sand, der kommer i sæt med forskellige figurer og farver. I kan derfor få bestilt præcis de farver hjem, der er dine børns yndlingsfarver, og derefter bare lade de små fingre gå på opdagelse i en verden af sand. Det behøver dog ikke være nødvendigt at pakke det alt for langt væk, når det bliver tid til en pause. Kinetic Sand har det nemlig med at være et stort hit!

Ønsker du at bestille Kinetic Sand eller et af de andre produkter i sortimentet hjem som enten privatperson eller institution? Så besøg www.legebyen.dk! Her finder du detaljeret information om bestilling og levering, samt kontaktoplysninger, hvis du skulle have brug for hjælp.