Mangler du en elektriker på Frederiksberg?

Mangler du assistance til el-arbejde på Frederiksberg? 50 Hertz laver elektriker opgaver på Frederiksberg. Problemer med strømmen opstår ofte ubelejligt, og man har som regel brug for en elektriker i en fart. Uanset om det drejer sig om svigtende hvidevarer, blinkende lys eller en fejlbehæftet installation, kan 50Hertz hjælpe dig inden for kort tid, så du igen kan komme videre med hverdagens gøremål. Deres åbningstider er fleksible, hvilket gør det nemt at booke en elektriker på Frederiksberg – også uden for de sædvanlige tidspunkter. Du kan få fat i dem hele døgnet med deres døgnvagt, hvis du pludselig skulle stå i en kritisk situation som er en hastesag.

De tilbyder b.la. el-tjek af huse, erhverv, andelsboliger, ejerlejligheder, sommerhuse, fælleslokaler m.fl.

Du får 5 års arbejdsgaranti hos elektriker på Frederiksberg

Uanset hvilken opgave 50Hertz udfører hos dig, får du 5 års arbejdsgaranti. Inden de udfører opgaven, lægger de stort fokus på installationsberegninger, som gør dem i stand til at udføre deres arbejde på den mest hensigtsmæssige måde. Det betyder, at arbejdet altid er udført efter alle gældende forskrifter, både når det gælder lovmæssige og sikkerhedsmæssige krav. Udover selve arbejdet elektrikerne udfører, står de også altid klar med rådgivning til dig.

 

Elektrikerne hjælper dig med stort som småt!

Listen over vores arbejdsområder er lang, men en elektriker på Frederiksberg bliver især kaldt ud til opgaver i private hjem. Her hjælper de både med mindre opgaver som at reparere spots, der ikke fungerer, som de skal, og helt nye installationer i forbindelse med renovering af lejligheder, opsætning af nye køkkener og hvidevarer m.m. De kan også hjælpe med el-opgaver på en lang række andre områder uanset om det er store og små opgaver så løser de dem. Hvis du er i tvivl, om de udfører lige netop den type opgave, du har brug for hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte 50Hertz. De bestræber sig på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, så de kan hjælpe dig så hurtigt som muligt. Almindelige serviceopgaver løser de normalt inden for ganske få dage.