Med striktrøjer kan alle i familien holde sig varme!

Som enhver strikkeentusiast ved, er det vigtigt at have det rigtige værktøj for at opnå den perfekte finish. Her hos skovhuus strikning er de stolte af deres udvalg af strikkepinde, garn og andet tilbehør af høj kvalitet. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren professionel, har de alt, hvad du har brug for til at skabe smukke beklædningsgenstande og boligindretningsgenstande. De har alt inden for striktøjer.

De tilbyder også kurser for alle niveauer, så hvis du er nybegynder i strikning eller bare ønsker at genopfriske dine færdigheder, kan de hjælpe dig. Kom og besøg dem i dag – de hjælper dig gerne med at finde det perfekte værktøj til dit næste projekt!

Hos skovhuus-strik producerer de deres striktrøjer

De designer og producerer striktrøjer på deres egen fabrik i Birk, hvor alle første prøver også bliver syet op. Størstedelen af deres strikproduktion foregår her i Danmark, og deres strikkemaskiner arbejder døgnet rundt, det meste af ugen. De har valgt at beholde den danske produktion, da det giver os et tættere indblik i produktionen og ikke mindst kvaliteten af strikketøjet.

Find det rigtige garn til dine striktrøjer

Strik er en type beklædning, der er fremstillet af strikkede stoffer. Disse stoffer er normalt fremstillet af naturfibre som bomuld eller uld, men kan også være fremstillet af syntetiske fibre som akryl eller polyester. Strikketøj bruges ofte til at fremstille trøjer, huer, tørklæder og andre typer tøj

strik er ikke kun behageligt og stilfuldt, men kan også være meget varmt og holdbart. Når du vælger strikketøj, er det vigtigt at overveje stoffets vægt og tykkelse samt den type fibre, det er fremstillet af. Uldstrik er meget populært i kolde klimaer, da det giver en fremragende isolering mod kulde. Bomuldsstrik er mere almindeligt i varmere klimaer, da det er mere åndbart og behageligt at have på i varme. Syntetisk strik anvendes ofte til aktivt tøj, da det er let og hurtigtørrende.

Pas på dine striktrøjer

Når du skal passe på strikketøj, er det vigtigt at læse plejeetiketten omhyggeligt, inden du vasker det. Uld og andre naturfibre bør håndvaskes eller renses tørt for at undgå krympning, mens syntetiske stoffer normalt kan maskinvaskes. Brug altid et mildt vaskemiddel og koldt vand, når du vasker strikketøj, og undgå at vride eller vride stoffet. Læg strikketøjet fladt til tørre, og hvis det er nødvendigt, skal du forme det, mens det er fugtigt.

Med striktrøjer kan alle i familie holde sig varme, vinteren over!