mobil reparation Iphone

Mobil reparation – Ny service hos TechMe

TechMe kan nu også tilbyde reparation af mobiltelefoner.

Har uheldet været ude og har du tabt din mobil så skærmen er smadret, så ring til TechMe på 30494918. Vi udfører mobil reparation på de fleste iPhones og vores priser er meget rimelige.

Tænk på hvor meget du bruger din telefon til daglig. Vi taler i timevis. Ville du sidde i flere timer og kigge på et TV med smadret skærm? Hvorfor ikke få fixet telefonen med det samme? Du gav jo en formue for den, og den bliver så god som ny.

Mange mennesker tror, at når først man har tabt sin iPhone og skærmen er smadret, så er telefonen færdig for evigt. Men det passer bare ikke. Hos TechMe har vi netop åbnet op for førsteklasses reparationer af alle iPhones. Vi udskifter iPhone skærme, batterier, kamera, ladestik, højttalere og home knapper. Har du andre problemer, så giv os et kald.

Gratis afhentning og udbringning i hele Nordsjælland

Som en ekstra service tilbyder vi at komme ud og hente din ødelagte mobil. Denne service er helt gratis, og du slipper derfor at skulle til at sende din kostbare telefon med posten. Når vi har repareret telefonen, kommer vi ud med den igen til et aftalt tidspunkt som passer dig. Vi er meget fleksible. Vi tilbyder vores gratis hente og bringe service i hele Nordsjælland.

OEM Reservedele

Vi bruger originale OEM reservedele. Og hvad betyder det så? OEM reservedele er dele produceret på de samme maskiner som Apples reservedele (sågar på nogle af de samme fabrikker). Man må bare ikke kalde disse reservedele for originale apple reservedele. Det vil Apple ikke have:-) Men resultatet er, at de reservedele vi bruger til at reparere din telefon, er de samme som Apple ville bruge (bare til en helt anden pris). Så når din telefon har været igennem vores værksted, vil du ikke kunne se forskel, fra da du pakkede den ud den allerførste gang.

Vi opfordrer alle vores kunder, der skal have foretaget en mobil reparation til at lave en telefon-backup til din foretrukne sky og herefter nulstille den, inden den overlades til vores værksted. På den måde har du alle dine data sikret i skyen. Hvis ikke du ved hvordan du skal lave din backup, så kan vi hjælpe dig. TechMe garanterer ikke for tabt data i forbindelse med reparationen.

Hvor længe skal du undvære din mobil?

Men hvor lang tid tager en mobil reparation så? Vi ved godt at det med at undvære sin telefon er noget af det værste et moderne menneske kan komme ud for. Vi kan derfor tilbyde vores kunder at det hele er overstået på et par timer!

Hvis du ringer til os (30494918) i forvejen, så vil vi bestille de dele hjem vi skal bruge til din mobil telefon. Når vi kommer forbi og afhenter mobilen den efterfølgende dag, kan vi reparere den inden for et par timer og komme ud med den igen..

Hvis du derimod er en af de hårdhudede, som godt kan undvære sin mobil i et par dage, så ring til os med det samme. Vi kommer herefter ud og henter den på et tidspunkt der passer dig, og returnerer den igen efter endt reparation på et tidspunkt der passer. En reparation kan vi typisk klare inden for 1-3 hverdage.

Alle priserne på vores mobil reparationer finder du her. Du kan også klikke på menuen til højre. Den fulde prisoversigt står allernederst i bunden af siden.