Hvem er vi?

Hvem er vi?

Vi er en ny og innovativ elektronik shop. Vi elsker elektronik! Vi tilbyder alle de velkendte produkter & mærker når det kommer til forbrugerelektronik og gaming. Vi er altid på udkig efter nye “uprising” gadgets. Derfor deltager vi også hvert år i flere IT messer verden over. På jagt efter nye fede elektronik gadgets. Følg med på vores side eller tilmed dig vores Nyhedsbrev. Så bliver du den første der får besked, når noget nyt og spændende rammer scenen.

Vores Vision

TechMe ønsker at være med som de første til at opdage og tilbyde de nyeste trends og tekniske gadgets i Danmark – både for nørderne, de eventyrlystne og de glade amatører. Det skal være sjovt, tilgængeligt og spændende. Vi går efter at være lille, hurtig og i tæt dialog med kunder, gaming og tech-verdenen. Det tror vi på gør det danske elektronik marked mere spændende for vores kunder.

Hvad kan vi hjælpe dig med ?

Har du brug for hjælp? Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre? Ring eller skriv til os. Vi svarer altid hurtigt, og du skal ikke vente i kø. Alle skriftlige henvendelser bliver besvaret indenfor 24 timer.

Vi kender det selv. Det er bare super vigtigt, at man har en positiv oplevelse når man handler på nettet. Hos TechMe gør vi alt hvad vi kan, for at du skal få en positiv oplevelse. Har du spørgsmål til et produkt eller en bestilling, så kontakt vores servicemedarbejder på telefon eller mail. Du kan også udfylde vores kontakt formular her, og vi LOVER at vende tilbage inden 24 timer.

I det øjeblik du sender din ordre sætter vi den igang. Vi bestræber os på at afsende din vare samme dag. Der kan dog være tilfælde, hvor varen sendes fra vores fjernlager, hvilket kan betyde 1-2 dages extra leveringstid. Du bliver løbende orienteret om din ordre status per email, og du kan altid logge ind på din TechMe konto og se ordre status.

Har du spørgsmål til din ordre, er du meget velkommen til at kontakte os.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os. Vi har åbent:

Mandag-Fredag fra 10.00-18.00

Lørdag fra 10:00 – 14:00

Telefon: +45 30494918

Mail: info@techme.dk

Tip Os!

Savner du et fedt produkt vi kunne tage med i vores sortiment? Har du f.eks. været på ferie, og set en fed elektronisk gadget? Eller kender du nogen der nørder med noget cool gear?

Send os endelig en besked. Så vil vi tjekke det ud, og er det cool, så ryger det på hylden!