Hvem er vi?

Kontakt TechMe

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os. Vi tager telefon og svare på mails:

Mandag-Fredag fra 10.00-18.00

Lørdag fra 10:00 – 14:00

Telefon: +45 30494918

Mail: info@techme.dk

TechMe Butik - Torvestrædet 7 - 3450 Allerød

Den fysisk butik er lukket men…

………vi forsætter med webshoppen og med en masse gode tilbud.

Åbningstider

Mandag til Fredag: 10-18

Lørdag: 10-14

Søndag Lukket

Adressen er Søtoften 5 - 3450 Allerød

Hvem er vi?

Vi er en ny og innovativ elektronik shop. Vi elsker elektronik! Vi tilbyder alle de velkendte produkter & mærker når det kommer til forbrugerelektronik og gaming. Vi er altid på udkig efter nye “uprising” gadgets. Derfor deltager vi også hvert år i flere IT messer verden over. På jagt efter nye fede elektronik gadgets. Følg med på vores side eller tilmed dig vores Nyhedsbrev. Så bliver du den første der får besked, når noget nyt og spændende rammer scenen.

Vores Vision

TechMe ønsker at være med som de første til at opdage og tilbyde de nyeste trends og tekniske gadgets i Danmark – både for nørderne, de eventyrlystne og de glade amatører. Det skal være sjovt, tilgængeligt og spændende. Vi går efter at være lille, hurtig og i tæt dialog med kunder, gaming og tech-verdenen. Det tror vi på gør det danske elektronik marked mere spændende for vores kunder.

.

Hvorfor TechMe ?

I det øjeblik du sender din ordre sætter vi den igang. Vi bestræber os på at afsende din vare samme dag. Der kan dog være tilfælde, hvor varen sendes fra vores fjernlager, hvilket kan betyde 1-2 dages extra leveringstid. Du bliver løbende orienteret om din ordre status per email, og du kan altid logge ind på din TechMe konto og se ordre status.

Har du spørgsmål til din ordre, er du meget velkommen til at kontakte os.

Har du brug for hjælp? Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre? Ring eller skriv til os. Vi svarer altid hurtigt, og du skal ikke vente i kø. Alle skriftlige henvendelser bliver besvaret indenfor 24 timer.

Vi kender det selv. Det er bare super vigtigt, at man har en positiv oplevelse når man handler på nettet. Hos TechMe gør vi alt hvad vi kan, for at du skal få en positiv oplevelse. Har du spørgsmål til et produkt eller en bestilling, så kontakt vores servicemedarbejder på telefon eller mail. Du kan også udfylde vores kontakt formular her, og vi LOVER at vende tilbage inden 24 timer.

Skriv til os