Optimer din virksomheds digitale infrastruktur gennem cloud migration

Dette indhold er sponsoreret.

Den digitale virksomhed er fremtidens virksomhed. Mange virksomheders identitet og fundament er efterhånden fuldstændigt baseret på deres digitale løsninger, websites, apps, og indsamlet data. Alligevel er det ikke mange, som overvejer, hvordan man bedst bevarer disse elementer, eller hvordan det kan gøres endnu nemmere at benytte og arbejde med for samtlige af ens medarbejdere. Der findes dog en enkelt løsning på begge ting. Med cloud migrering kan du både fremtidssikre din virksomhed, samt optimere arbejdsprocessen fra top til bund.

Find den rigtige cloud platform

Fordelene ved at benytte sig af en cloud er store, hvilket også er derfor mange virksomheder har taget skridtet i dag. Virksomhedens systemer bliver let tilgængelige for samtlige medarbejdere, mens sikkerheden er i sikre hænder hos udbyderen af cloud platformen. Foruden dette giver en cloud løsning den bedste backup for virksomhedens data og systemer, så der ikke længere er behov for en masse gendannelses programmer og eksterne hard drives. Når det er tid til at få overflyttet sin virksomheds nuværende IT-systemer til en public cloud, skal der dog tages en beslutning om, hvilken cloud-udbyder der skal vælges. Der er mange platforme, som Azure og GCP, og det kan være en svær beslutning at skulle tage. Det er en beslutning som har faktorer, blandt andet omkostninger, ressourceforbrug for virksomhedens systemer, og brugervenlighed for de forskellige cloud leverandører. Det er der dog heldigvis råd for. Crayon.com kan hjælpe din virksomhed med vurdering af jeres IT-systemer, og på baggrund af dette hjælpe med at lave en migreringsplan, så den helt rigtige løsning og platform bliver valgt.

Den effektive og billige løsning

Ved at foretage cloud migrering af din virksomheds systemer bliver der også sparet på mange af de omkostninger, der normalt er forbundet med virksomhedens digitale infrastruktur. Ved at flytte virksomhedens systemer til en public cloud, får man en samlet, billigere løsning fremfor at skulle have servere andetsteds og forskellige opbevaringsløsninger. På denne måde kan man både spare sig for besværet ved mange tredjepartsløsninger og for vedligeholdelse af diverse andre opbevaringsløsninger.

Problemfri migrering af de ønskede elementer

Mulighederne er mange, og det er ikke kun i valget af cloud platformen, at man har stor valgfrihed. Alt efter behov og krav kan der selekteres i hvilke programmer og løsninger man som virksomhed gerne vil migrere over til en cloud. Nogle programmer er afhængige af andre elementer, som også nemt kan blive overført i migrationen til den nye cloud, således at man stadig beholder et optimeret og velfungerende digitalt system. Alt dette kan opnås, idet virksomheden får foretaget en evaluering af migrationsprocessen og deres egne behov. Hele processen får lov at forløbe effektivt og nemt, så der kan være fokus på det, din virksomhed gør bedst.