Sådan arrangerer du nemt dit eget LAN-party

Når du skal arrangere et godt LAN-party, kræver det ofte mere end blot at gøre plads til alle dine gæsters computere. Der kan nemlig også være nogle andre omstændigheder, du kan tage hensyn til for at gøre det ekstra lækkert til dine gæster, så I kan nyde hinandens selskab i gamingens tegn.

Sørg for mad og snacks

Et vigtigt element i mange arrangementer er, at der er sørget for mad eller snacks, alt efter hvad der passer sig til arrangementets natur eller varighed. Er det et langt LAN-party, må du forvente at dine gæster bliver sultne på et tidspunkt, og måske også kunne have godt at et måltid mad. Du kan selv lege køkkenchef og stå for dette måltid og diverse snacks, eller du kan forkæle dig selv og måske dine gæster ved at bestille god mad ud af huset. Der findes forskellige cateringvirksomheder, der kan lave lækker mad til din sammenkomst og dit LAN-party. LeMenu er et eksempel på dette, der faktisk matcher dig med cateringvirksomheder i dit nærområde, der passer til det du søger. Så med LeMenu kan du finde forskellige valgmuligheder, så du kan finde den helt rette menu til din fest. Du kan finde dette på LeMenu.dk.

Pauseaktiviteter

En anden idé til hvordan du kan passe på dine gæster til dit LAN-party, kan foruden mad fra LeMenu også være at integrere nogle pauser fra skærmen og spillet med forskellige aktiviteter. Det kan måske være udendørs, så I også får bevæget jer lidt, og dermed bedre kan koncentrere jer om spillet, når I kommer tilbage. Afhængig af dit LAN-partys længde kan det være aktiviteter af der tilpasset varighed, så det selvfølgelig er gaming, der stadig er i centrum. Du kan søge efter inspiration til aktiviteten eller udnytte en anden interesse som dig og dine spilkammerater har. Det kan være i kan spille en god fodboldkamp.