Sådan kommer du ud og leger udendørs

Vi forbinder ofte legen med det, børn gør, når de har det sjovt. Men i virkeligheden er det aldrig for sent at lege, og det kan sagtens forbindes med det at være voksen og ansvarlig. Derudover er det en god metode til at ryste grupper sammen og slippe hverdagens bekymringer en smule

At lege krig som i barndommen

Måske er du én af dem, der har løbet rundt i skolegården og gemt dig bag hvert eneste hjørne, for forsigtigt at kunne kigge frem mod kammeraterne, og så fyre en masse lyde af, som afspejler det, du har set og hørt om krige. Krigslege er populære hos mange børn, måske fordi det indbefatter løb, et snert af konkurrence og fantasi. Savner du den samme runde, så er det måske hardball, du skal ud og prøve kræfter med. Med de rette Sniper rifler under armene, kan du og vennegruppen, kollegaerne eller barndomsvennerne igen få rummet til at lade løbet, fantasien og adrenalinen løbe om kap med jer. Fyldt op på beskyttelsesudstyr får du måske følelsen af at stå midt i en krig i et landskab, som virker meget overbevisende, på de baner, som er lavet til det.

Ud i naturen

Er du ikke på samme måde til krigselementet, så søg ud i naturen. Her kan du både finde det langsommelige og mere stille, og trænger du til en mellemting mellem dét og krigslegene, så er naturen det perfekte sted til også at være vild, støjende og legende. Måske skal vennegruppen genskabe barndommens fangelege og gemmelege, eller I kan lade fantasien vise jer rundt og måske spille jer et puds. Måske skal I være kreative, nærværende eller bare løbe rundt i en nyudsprunget grøn skov og nyde, at I kan dufte skoven, høre fuglene og mærke den friske luft i ansigtet. Prøv at slippe tankerne for en stund, og mærk naturen.