Sådan organiserer du dit gamingværelse

For mange gamere, der elsker at spille computerspil, samle på figurer og spil og dykke ned i spilleverdenen, er gamingværelset en nærmest helligdom. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan indrette dit værelse, så få inspiration her!

Hyldesystem, der giver plads til samlingen

Hvis du har mange fysiske spil, figurer eller andet, der relaterer sig til disse, kan du sætte et hyldesystem op med etiketter. Når de står på fylder, skaber det orden, og du får mulighed for at vise din samling af figurer og spil. Det skaber faktisk også en smule personlig atmosfære i rummet, idet det som sagt afspejler dine interesse. Og hvis du har en samling, du er særlig glad for, kan du putte en LED-belysning omkring denne for at fremhæve disse figurer eller spil.

Undgå de mange kabler

Som gamer kommer du ikke udenom, at der er mange kabler. Men disse kan hurtigt blive irriterende, da de fylder på dit værelse, og du kan derfor nemt komme til at køre ind i ledningerne med din kontorstol. Hvis du har mange forskellige kabler og ledninger, kan du lave to kasser med forskellige etiketter på. Hos https://shop.delfi.com/da/kategori/labels-og-etiketter/ kan du finde både labels og etiketter. Ved hjælp af kabelskjulere og clips kan disse holde dine kabler organiserede og forhindrer, at de snor sig sammen og skaber et rod.

Skab den perfekte gamer-stemning

Mange gamere har det med at rulle gardinerne ned, da de godt kan lide at sidde og spille i en mere dæmpet belysning. Du kan optimere dit lys, for at skabe den rette stemning, ved indrette med justerbare LED-strips eller smarte pærer, der kan tilpasses efter spillet aktuelle atmosfære, såsom i farverne rød, grøn og blå. Derudover kan det være godt med en behagelig gamingstol med støtte til ryggen og et skrivebord med skuffer, der passer til din gamingopsætning og giver opbevaringsplads til dit ekstra udstyr.