Sphero robot kugle

Sphero Mini – Den lille fantastiske kugle robot

Sphero Mini – Verdens mindste App styret Robot

Sphero Mini er det nye sort inden for robot teknologi. Det er nok også verdens mindste og sjoveste robot. Det er en lille hård plastikkugle der er på størrelse med en golfbold. Kuglen styres og kan programmeres via Sphero Mini app’en, som kan hentes på App Store eller Google Play til iOS og Android.

Sphero Mini kan styres ved hjælp af forskellige tilstande. Brug f.eks dit ansigt! Ja, du læste rigtigt. Face Drive ™ er en ny sjov funktion, hvor du bruger dine ansigtsudtryk til at køre bolden rundt. Mini spil er en anden fed feature ved Sphere Mini bolden og en helt ny måde at interagerer med sine digitale spil.  Man kan simpelthen bruge robot bolden som et joystick! Dvs. du kan styre et rumskib og skyde dig igennem rummet eller køre et skib gennem en tunnel ved at dreje og tilte kuglen.

Hver gang der kommer en ny opdatering til App’en kommer der endnu flere sjove funktioner og spil. Og hvis du føler dig ekstra klog, kan du også downloade Sphero Edu appen og programmere din robot ved hjælp af JavaScript. Sphero Mini har et lille gyroskop og accelerometer. Derudover er den udstyret med LED-lys som skaber nogle farverige effekter. Robotten kan bruges i op til en time før den skal genoplades.

Styre funktioner

• Joystick – Tryk og træk for at styre bolden. Jo længere du trækker væk fra centrum, jo ​​hurtigere drøner Mini afsted.
• Face Drive ™ – Face Drive ™ er en sjov funktion hvor du bruger dine ansigtsudtryk til at køre med bolden. Smil, rynk, vip hovedet til venstre og højre og oplev hvordan Mini navigerer efter dit udtryk.
• Tilt – Tilt din mobil eller tablet op, ned og til siden for at køre Mini bolden rundt. Tryk og hold på skærmen for at holde pause. Kanon til undvige kørsel eller kegle kørsel.
• Slangeskud / Bowling – Træk tilbage på skærmen for at opbygge hastighed. Slip for at skyde din Mini bold afsted.

Spil med Sphero Mini

• Exile II – Brug Mini bolden som controller til at flytte og skyde rumskibe.
• Lightspeed Drifter – Kontroller en skibskørsel inde i en tunnel med Mini som joystick.
• Round Trip – Drej Mini for at ødelægge en polygon af “mursten” ved at hoppe en bold mod dem.

Sphero Mini kommer i grøn, blå, orange, pink og hvid. TechMe har alle farverne. Tjek også lige nedenstående video ud. Den fortæller rigtig fint alt det sjov man kan have med sin Sphero Mini. Har du spørgsmål, så skal du også være velkommen til at ringe til os.