Stigende efterspørgsel på uddannelse i virtualisering

Flere IT-afdelinger rundt omkring i landet er begyndt at efterspørge uddannelser i virtualisering, og tendens ser ikke ud til at ændre sig foreløbigt. Så hvis du har en stor interesse inden for IT-verden, og gerne vil tillære nye og forbedrede egenskaber, så læs med i artiklen herunder for at blive klogere på hvilke kurser, du kan tage for at imødekomme efterspørgslen og konsoliderer dit CV. 

Førende virtualiseringssoftware 

VMware er det førende softwareredskab på verdensplan, som understøtter forskellige operativsystemer såsom Linux, Unix og Windows – dog er deres vigtigste virtualiseringssoftware er VMware vSphere og Vmware Server. Med VMware installeret på en Windows computer, vil du kunne simulere et andet operativsystem som Linux. Det giver dig muligheden for at kunne anvende programmer, som din computer normalt ikke vil kunne understøtte. VMware som virtualiseringssoftware er det verdens mest udbredte, og hos Global Knowledge er det muligt at tage vmware kurser. Global Knowledge er for tredje år i træk blevet kåret til VMware Global Education Partner, og tilbyder en lang række af VMware kurser og certificeringer, som kan være dit spring brændt til en fremtid inden for IT. 

VMware kurser 

Med vmware kurser og efterfølgende certificering, vil du dit CV kun blive stærkere og du vil blive en eftertragtet kandidat på arbejdsmarkedet inden for IT-branchen. VMware er opdelt i to niveauer, som er server- og desktopapplikationer, og hos Global Knowledge tilbyder de 19 VMware certificeringer, som alle anerkendes i branchen. Med et VMware kursus vil du få de nødvendige kompetencer, som skal til, for at du kan håndtere VMware. Med et VMware kursus og efterfølgende certificering, vil du kunne tilegne dig de tekniske færdigheder til at installere, administrere, implementere og understøtte VMware løsninger.

Hvilke fordele er der ved VMware?

Fordelene er mange ved VMware, og det er ikke uden grund, at de er blevet verdens mest populære virtualiseringssoftware. Som tidligere nævnt, giver det først og fremmest computerbrugerne muligheden for at anvende forskellige operativsystemer, som ellers ikke ville være muligt. Af andre fordele er, at VMware forbedrer og beskytter backup af data, og risikoen for tab af data minimeres. Derudover bliver selve administrationen af forskellige servere nemmere, det skyldes blandt andet øget rentabilitet på baggrund af faldende drifts- og kapitalomkostninger. Med VMware vil mange af de ellers rutinemæssige administrative opgaver simplificeres, og virksomhedernes IT-afdelinger vil få mere tid til andre arbejdsopgaver.